Post by reddlilostcountmic on Feb 18, 2022 9:11:35 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gumslinger ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gumslinger IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack za neskončne kovance ▞▞▞
▞▞▞ Gumslinger 2022 version ▞▞▞
Gumslinger Action xkb
Res dobra igra potrebuje le več dela
Super lažni AF! Igra je zaenkrat v redu, ampak celoten "pvp" je laž. Načina za več igralcev ni. Prva igra, ki jo igrate, je trening, brez pravih igralcev, dovolj pošteno, toda od takrat naprej igra samo odstrani "AI" iz njihovih imen. Primer: [AI] Jim ----> Jim] Pravih igralcev ni, to vem kot dejstvo, ker sovražni "igralec" nikoli, NIKOLI ne potegne orožja pred vami. Lahko bi šel spat in se zbudil z umetno inteligenco, ki še vedno čaka, da narišem. Prav tako igra zaostaja AF.
Zelo mi je všeč koncept teh neumnih likov, ki spuščajo žvečilni dlesni, ki imajo dvoboj, fizika ljubezenskih lutk iz cunj. Toda v nasprotju z umetno inteligenco so narejeni tako, da imajo boljši/konsistentnejši cilj, to je nepošteno. Tudi način, kako je turnir postavljen, je neumen, po boju z nasprotnikom se premaknete na naslednjega, vendar se vaš HP ne ponastavi, morate kupiti medicinski komplet! Vau, kakšen turnir je to!
Ko sem začel igrati to igro, sem mislil, da bo to grabež denarja, vendar se je izkazalo, da je v resnici zelo dobra igra, še vedno jo igram po nekaj tednih, čeprav sem ji sprva dal le nekaj dni
To je nekaj res zabavnih gumijastih gumi žele gumslingers. Igra teče zelo slabo
Strašno neuravnoteženo, da bi plačal. Igra vas privabi, da mislite, da je uravnotežena prvih 5 minut. Potem morate plačati, da si povrnete zdravje v vsakem krogu na vsakem turnirju, zaradi česar jih ni mogoče zmagati. AI je izjemno neuravnotežena in nepravična. Ne plačate proti nobenim dejanskim igralcem, njegov lažni multiplayer.
Plačal sem za premium in preobleko v igri in zdaj mi je žal.... zadnjih nekaj posodobitev je vzelo preveč časa... pri igranju igre ni bilo nič novega in ta posodobitev je samo ena nova raven.... ja....enega..ki ga lahko končaš v 20 minutah..in naslednji je februarja...kaj? nimate nič nrw in pričakujete, da boste plačali kože za kaj? 20 minut igranja vsake posodobitve, ki je enaka. Daj, naredi bolje. opraviči plačilo ali izklopi vsa plačila in pojdi domov in končaj z igro.
Zabavno je, deluje popolnoma brez interneta
Igra je smeti in slabo narejena. Edina pozitivna stvar je, da bo cheatdroid odklenil vsako pištolo, kožo itd
Tako sem poskusil še nekaj – spet začenši z 0, ker ni oblaka – in prišel do stopnje 2 ter odklenil puško... samo da sem ugotovil, da moram gledati oglas, da ga naložim 7 minut naenkrat. Lol. Sistem stopnje + rang je preveč brez pojasnila, kaj je vsak. Več namigov, od kod prihajamo, kdaj bi bilo dobro "slinging" (ki se iz nekega razloga imenuje flinging).
Gumslinger የእንቅስቃሴ bea
Zabavna igra. Preveč zapleten sistem za nagrade itd... Raje samo streljaj stvari. Ampak dovolj dobro, da sem plačal za odstranitev oglasov!
Zelo razdvojen v igri. Zabavno in srčkano, vendar ne prijetno po 10 minutah. Na turnirju se očitno borite z boti in to je v redu, vendar imajo nepošteno prednost. En strel v glavo jih ne ubije, lahko pa vas ubije, saj imate v kasnejših krogih zagotovo nižje HP. Boti so sveže zarodke, tako da imajo polno ali skoraj polno zdravje. Razumem, da imajo boti boljši cilj, dlje kot prideš na turnirju, vendar bi moralo biti njihovo zdravje slabše. Zdaj je preprosto nepošteno. Ne temelji na spretnostih ...
Boti ne umirajo, potrebnih je približno 10 strelov, da jih ubijete, to je grozno
Igra ima odličen koncept in umetniški slog, vendar slog mikro transakcij in težavnostni strop uničujeta izkušnjo
Zelo zabavno in zelo dobro trenira vašo natančnost in spretnost
Resnično mi je všeč občutek igre, streljanje je dobro. Za razliko od mnogih drugih iger v trgovini z aplikacijami je tudi precej zasnovana na spretnostih in ne naključni priložnosti!
Sem že pisal na njihovem youtube kanalu, ampak ta igra je vredna svojega denarja. (Za različico Pro, 5 $) daje simpatičen opis teh malih gumarjev, glasba jim ustreza in zaradi njih je vredno vloženega časa za dvigovanje ravni in srečanje s sladkimi gumijasti! Posodobitev (10/28/21) Ta igra JE ŠE LIČNA! In z dodanimi novimi stvarmi je še vedno mogoče dobiti stvari in narediti stvari. Rad imam šefe, a želim si, da bi bila to možnost, da dobim več zvezdic.
Kaj ima; kul grafika in zvok, dobra fizika, veliko stvari za odklepanje, hitro igranje in napredovanje. Česa NI; preveč oglasov, ki te spravljajo ob pamet, drage stvari za nakup (vse je kot 1 ali 2 dolarja (ZDA), in.. no. Dobra igra!
Prosim, popravite trgovino, kadar koli kliknem nanjo, tam ni ničesar in ko kliknem na nekaj drugega, je še vedno tam
Gumslinger Darbības spēles mcx
Bubble Shooter Rainbow Hjernetrim zhh
Uredi: ugotovil sem, da igra manj zamuja z vklopljenim internetom. Način brez povezave onemogoča igranje. Ni mogoče predvajati na Samsung S9. Meni in drugi statični zasloni tečejo gladko, sama igra pa se zaradi zamika ne da igrati. Nastavite ga na najnižjo možno kakovost brez vidnih sprememb v igranju, kar je škoda, ker se zdita koncept in grafika res prijetna. Končni rezultat: ni mogoče igrati na kakovostni napravi.
Dober slog in veliko šarma, igranje pa je v redu, vendar malo plitko. Toda ta igra je laž. To ni igra za več igralcev. Igralcu neposredno laže in ga zavede. Če igram "na spletu" in nato vklopim letalski način, se nič ne zgodi. Igra se nadaljuje, kot da se ni zgodilo nič. Hudiča, lahko celo preklopite na drugo aplikacijo in se vrnete na to tam, kjer ste končali. Lažna igra za več igralcev je breme za trg mobilnih iger in se mora ustaviti. Je zavajajoče in nepošteno.
Sprva precej zabavno in drugačno. Zdelo se je, kot da ljudje padajo na tla, a na poti. Nisem posebej užival, čeprav je bila zabavna igra, ker imajo vsi v igri za več igralcev medicinske pripomočke, ki v bistvu plačajo za obnovitev svojega zdravja na krog in to je igra kraljevske igre. Ne morete zmagati ali uživati v igri brez medicinskega pribora, zato se vsa spretnost vrže skozi okno, ko ne plačate.Napredovanje do odklepanja novih pušk je bilo zelo zmedeno in odklepanje likov traja predolgo.
Zelo zabavna igra! Lahko rečete, da so razvijalci v to vložili veliko truda in rezultat je odličen
Igra je v redu, nič preveč vznemirljivega. V glavnem se rad igram z umetno inteligenco, a osebno jih je nekoliko pretežko premagati. Odlično znajo pristati na udarce z glavo, čeprav so padli na tla in flopajo. Naj še poudarim, da včasih, ko streljaš, krogla ne zadene nasprotnika. Imel sem veliko primerov, ko bi bil zaključni udarec ni povzročil škode, ker je nasprotniku nekaj priletel, čeprav je stal pri miru.
Igra je bila sprva zabavna, a igra za več igralcev se ukvarja samo z boti. Minimalna vsebina in ni veliko dela. Edini nadzor, ki ga ima igralec, je pištola in to je vse. Čeprav število oglasov ni veliko, to dobi 2 zvezdici, ker so v bistvu samo verzirani boti in ni veliko dela. Po enem dnevu mi je postalo dolgčas.
Ta igra je bolj zabavna, kot ima kakršno koli pravico biti. Postopek napredovanja in odklepanja novih stopenj je zelo zmeden in čuden, uporabniški vmesnik je preprost, a nekako popolnoma neintuitiven, nagnjen je k zatikanju/padec okvirja, dvoboji pa se gibljejo od »pošteno« do »nikoli nisem imel priložnosti«, odvisno od tega, kako igra se odloči, da vas začne; vendar je očarljivo, zabavno in dokaj razumno monetizirano. Ta igra bi imela veliko koristi od nekaj optimizacije, izboljšanja uporabniškega vmesnika in načina za več igralcev - a kot je, je vredna vašega časa.
Res mi je všeč igra, mislim, da je odličen koncept, edini, ki se uporablja pri njej, so oglasi, ki se pojavljajo in vas skušajo prepričati, da kupite pro različico, pa tudi, da morate vsakih 7 minut gledati oglas, da želite uporabiti puško. Razen teh stvari je ta igra odlična in zelo priporočljiva.
uredi prejšnji komentar: skakanje RNG je drugo vprašanje. biti prisiljen skočiti neposredno na pot strela, ki bi sicer zgrešil, nikakor ni zabavno.
Grozno Najprej ljudje s tablicami imajo prednost. Drugič, težko je igrati s tako velikim zamikom. In tretji ljudje, ki so igrali dolgo časa, se držijo začetnih stopenj in ciljajo na bobe, ki so pravkar dobili igro. Dobra ideja, vendar ni narejena na ustrezen način, zaradi česar je igra spet slaba, dobra ideja, vendar ni pravilno izvedena.
Pride do orožja. Meni se zdi, da je s pištolami težko biti vešč, še posebej, če upoštevamo, da je igra 3d. Ne samo to, nekatere ravni bodo dale izrazito prednost vam ali botu. Uporaba medicinskega kompleta za celo tekmovanje je BS in cilj AI bo v bistvu vedno na cilju. Tudi če ste v zraku, oni pa na tleh, vas bodo udarili pogosteje kot ne – medtem ko bi se za igralca v tej situaciji težko uskladil. Samo počuti se nepošteno.
Dobra igra je tisto, kar je treba pričakovati od mobilnih iger
Zabavna igra, vendar ne razumem večurnega časovnika, s katerim se zataknete, ko končate stopnjo. Ni ga mogoče preskočiti, niti s porabo denarja ali gledanjem oglasov. Res ne vidim smisla izključiti igralce iz igre brez razloga.
Kratke igre, ki jih lahko začnete takoj s preprostim, a zadovoljivim igranjem, naredijo to zelo dobro mobilno igro. Pred kratkim sem naletel na težavo, ko igra pravi, da imam vse like, vendar še vedno pogrešam angela motorne žage. Če odgovorite razvijalcem, mora igra za boljšo oceno opustiti naključne oglase brez nagrad in tudi preoblikovati način premikanja po poglavjih in se izogniti nekaterim nagradam. Včasih sem se moral zaradi tega ustaviti, da ne bi igral še nekaj iger.