Post by reddlilostcountmic on Feb 18, 2022 9:08:33 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ WinWing: Space Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ WinWing: Space Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ klucze generatora kodów ▞▞▞
▞▞▞ WinWing: Space Shooter 2022 version ▞▞▞
Gdyby Archero i Sky Force mieli dziecko, byłaby to ta gra. Ma najlepsze części obu, więc oczywiście jestem wielkim fanem. System eq/upgrade jest łatwy (szczególnie podoba mi się tworzenie nowego eq ze starego stuffu) i zawiera wystarczająco dużo treści, aby ludzie byli zajęci. Grałem w więcej gier typu rogue niż mogę zliczyć, i to jest właśnie z moimi ulubionymi. Recenzje bezpośrednio porównujące to ze Sky Force nie są sprawiedliwe, ponieważ nie należą do tego samego gatunku. Nie mogę się doczekać grania w to przez długi czas.
To świetnie i wszystko, ale DODAJ ZAPISY W CHMURZE, więc JEŚLI PRZYPADKOWO ODINSTALUJESZ GRĘ, NIE UTRACISZ CAŁEGO POSTĘPU JAK JA
Crazy Police Car Stunt Games 頭脳系 ycct
Przypomina mi stare gry zręcznościowe, w które grałem dorastając. Świetna gra. Trochę szlifowania, aby uzyskać dobre rzeczy, ale dobrze wyważone, abyś poczuł, że na to zasłużyłeś. Plus to po prostu zabawa.
銀河の翼 - WinWing: Space Shooter アーケード tkih
Ta gra jest prawie idealna. Ale tym razem nowsza aktualizacja opóźnia się, tak jak kiedy mam zebrać trochę skrzyni po otrzymaniu klucza, po prostu mruga i zaczyna się na dole, a potem się opóźnia ... Po prostu wygrywam 7 normalnych kluczy, ale ja nie otrzymałem go po tym opóźnieniu, po prostu zmarnowałem moje diamenty na nic...
Gra może być fajna, ale ostrzegaj, że są pewne duże kłopoty. System ulepszeń jest fajny i oferuje dużą różnorodność w konfiguracji statku, a jeśli nie masz nic przeciwko grindowaniu, masz dobre rzeczy do zebrania. Jednakże, chociaż wyraźnie chce być miotaczem piekielnych pocisków, sterowanie jest zbyt powolne, aby wykonywać precyzyjne uniki, a niektórych ataków nie da się w ogóle uniknąć, więc nie chodzi o umiejętności, a bardziej o możliwość zadawania obrażeń czołgom. Co dziwne, w tryb nieskończony można grać tylko raz dziennie.
Fajna gra, dość wymagająca gra, ale mam pewne problemy, fakt, że umiejętności pilota umieszczone w pobliżu samolotu sprawiają, że często zdarza się przypadkowe kliknięcie, a kiedy przychodzi czas, aby go użyć, jest to dość trudne w użyciu, ponieważ to małe i wszystko... Wolałbym, żeby umiejętność pilota została umieszczona w innych miejscach, może jak prawy górny róg lub po prostu środkowy prawy, poza tym, żeby nałożyć na to trochę nieprzezroczystości, aby nie przeszkadzało w rozgrywce, niż podążać za samolotem.
Ciekawa gra. Ale zbyt dużo trudniej. Co sprawia, że to porażka. Nie powinno być takie trudne.
Bardzo podobny do Archero, ale wolę ten styl. Każda gra działa trochę inaczej, ale nic szalonego. Mnóstwo zabawy. Jedną dziwną rzeczą jest to, że gdy jesteś blisko boków, wydaje się, że twój statek strzela pod kątem, co utrudnia uderzanie w przedmioty na krawędziach. Byłoby świetnie, gdyby to była opcja zmiany, ponieważ rozumiem, że niektóre oddane strzały wylatują poza ekran. Proszę dalej wspierać tę grę.
Fajna do zabicia czasu.
Poświęciłem kilka godzin na tę grę w ciągu kilku dni tylko po to, aby mój postęp został zresetowany. Edycja: Nic nigdy nie zostało zrobione dla mojego początkowego problemu, a po tym, jak wydałem pieniądze na zakupy aplikacji, ci faceci dezaktywowali moje konto. Wysyłają wiadomość z prośbą o zrobienie zrzutu ekranu w grze i e-mailem w celu ponownej aktywacji, co całkowicie ignorują. Gry takie jak ta, które zabierają twoje pieniądze i blokują, powinny zostać zbanowane z playstore. Nie dawaj tym facetom żadnych pieniędzy i zamiast tego graj w Windwings.
Fajna gra jest duzo ulepszen samolotow
Fajnie jest grać jako pierwszy, ale w pewnym momencie postęp staje się zbyt wolny i musisz zapłacić za lepszy sprzęt, aby iść do przodu. A może chciałbyś harować na całe życie, ponieważ zasoby są słabo dystrybuowane. Pomiń też jeden dzień, aby przegapić swój dochód z rzadkiego sprzętu. Boomerang to jedyna przydatna broń, bo musisz skupić się na uniku, bo w końcu zginiesz w dwóch strzałach.
Rozdział 8 to dosłowny paywall. Wymaga, abyś miał wielkie szczęście w PowerUps lub po prostu kupił opłacone statki. Rozgrywka jest fajna, ale jako free to play cierpi
Przestań mi mówić, żebym ocenił grę po samouczku... Może się zmienić później, prawdopodobnie nie
Fajna tyle tylko że co jakiś czas wywala z eventów. Gry dodatkowe jak się kupiły dodatkowe bilety na bossa świata, pościg itd. Straciłem ponad 1000 diamentów na tym babolu a w zamian nic - restart gry 🤬
Nieprzyjemne doświadczenie. Nie ma interesującego czynnika, aby utrzymać graczy w grze. Mogę sobie tylko poradzić, aby przejść do 8 poziomu, żeby zobaczyć, że nie zrobiłem żadnych postępów. Wejście wroga z niewrażliwością jest denerwujące jak diabli. Niektóre pociski są niemożliwe do uniknięcia i wymagają tankowania. Pole trafienia bossa jest niewygodne. Ogólnie złe doświadczenie i bardzo ogólna gra. Gra nie tylko się nie wyróżnia, ale została zaprojektowana tak, aby była wyjątkowo grindowana. Odinstalowany.
Lol był na etapie 4 przez ponad 2 godziny, nie można wygrać. Jest to wyraźnie gra typu pay to win, więc musisz zapłacić za uaktualnienie, aby wygrać 4 etap. Lol.
WinWing: Space Shooter آرکید nfxi
Przestałem grać w tę grę przez cały miesiąc, ale wczoraj naliczono mi 15,99 USD za miesięczną subskrypcję. Kup dowolny przedmiot, który kupisz tutaj. Dodają cię do automatycznego zakupu przedmiotu, którego nawet nie kupiłeś. I tak, trudno jest uzyskać zwrot pieniędzy, których nie mają, musisz skontaktować się z Google.
Ciągle pojawia się błąd połączenia...DLACZEGO?
Fajna strzelania polecam
Jeśli masz zły problem z drżeniem ekranu, ta gra nie jest dla ciebie odpowiednia, dała mi dobrą nostalgię za wspomnieniami z dzieciństwa, ale nie pamiętam, że te gry dają mi tak dużo chęci zwymiotowania po rozegraniu rozdziału, rozdział 4 szczególnie ma poziom linia, która mocno wstrząśnie twoim ekranem, jeśli moby przekroczą linię, a jeśli po raz pierwszy robisz poziom ze słabymi ulepszeniami, przysporzy ci to silnego bólu głowy, jest to gra, która sprawia, że chcesz wielokrotnie rzygać bez możliwości jej wyłączenia.
Ładny
Naprawdę zabawne. Dobre sterowanie
Zabawny pochłaniacz czasu z góry na dół. Gram tylko przez godzinę, więc nie będę 5 gwiazdek, dopóki nie zagram dłużej. Musiałem zabrać gwiazdę po tym, jak trafiłem na paywall. Było fajnie przez kilka dni, ale jako f2p robi się nudno naprawdę szybko, ponieważ musisz ciągle próbować przechodzić ten sam dokładny poziom, aby robić postępy. Dotarłem do 14 lvl i po prostu miałem dość próbowania.
Używany do grania w tę grę na tym tablecie rok temu. Teraz zaczyna się ładować, a następnie zacina się i zamyka. Tablet działa dobrze. Rozegrano na nim setki gier. Nie mogę nawet wejść do gry, aby dostosować jakość
WinWing: Space Shooter Arkaadmängud ppwp
Bardzo zła aktualizacja napraw problem, a następnie choruje 5 gwiazdek .. niski wskaźnik dropów .. więcej w poniedziałek robienia
Ostatnia aktualizacja była okropna! Bossów jest dwa razy trudniej zabić. Nielegalna strefa jest dwa razy dłuższa z niewielką lub żadną nagrodą. Powinny dawać więcej monet / klejnotów w miarę postępów, w przeciwnym razie w pewnym momencie utkniesz.
Naprawdę fajna gra! Ma odpowiednią mieszankę wyzwania i nagrody, a większość umiejętności to świetna zabawa. Najnowsza aktualizacja (która dodała poligon doświadczalny) miała pewne problemy z lokalizacją, ponieważ w wyskakujących oknach dialogowych wciąż jest dużo tekstu, który wygląda jak chiński (?), ale zostały one naprawione w ciągu około jednego dnia!
WinWing: Space Shooter ஆர்கேட் erv
Fajna grafika i animacje. Ogólnie polecam.
Pomyślałem, że spróbuję jeszcze raz. I TERAZ pamiętam, dlaczego odinstalowałem po raz pierwszy. Trudność sprawia, że dla darmowych graczy jest to prawie niemożliwe! I żaden programista na rynku Google nie dba o „graczy”. Obchodzi ich tylko to, ile gracze wydają w grze! Gra jest teraz tak samo niezrównoważona (jeśli nie bardziej), jak 2 miesiące temu, kiedy odinstalowałem ją po raz pierwszy. Odinstalowywanie po raz drugi i usuwanie z mojej biblioteki, aby nigdy więcej nie grać w tę grę! Straciłem rachubę, ile w sumie wydałem!
Jest przyzwoity, ale odinstalowałem po pierwszej misji podczas uruchamiania gry z powodu złej grafiki, wszystko jest niewyraźne i trudne do odczytania, a mimo to w jakości mówi, że jest w normie i nie mogę tego zmienić
Zabawa na początku, ale szybko robi się ciężko. Ale jest wiele ulepszeń. Niektóre są trwałe. Wydaje się, że kluczem jest poruszanie się i rozpoznawanie wzorców. Myślałem, że to kolejny remake starego piekła pocisków, ale jest w tym coś więcej. Zdecydowanie nie opłaca się wygrywać, ale jeden lub dwa dolary bardzo pomogły. Jak dotąd tak dobrze. Rośnie na mnie. EDIT: Nadal rośnie na mnie. I nie stracił zabawy w wyzwaniu trzeciego świata. Przejście poziomu 50 wymaga koncentracji.
10/10
Spoczko.