Post by reddlilostcountmic on Feb 18, 2022 8:56:18 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Battle of Warships: Naval Blitz ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Battle of Warships: Naval Blitz IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικοί glitch primogems ▞▞▞
▞▞▞ Battle of Warships: Naval Blitz 2022 version ▞▞▞
Αυτό το παιχνίδι είναι πλέον γεμάτο χάκερ. Δεν είμαι βέβαιος ότι οι προγραμματιστές είναι πρόθυμοι να αντιμετωπίσουν αυτό το ζήτημα. Υπάρχουν καλύτερες επιλογές εκεί έξω για παιχνίδια αυτού του είδους. Μην σπαταλάτε τον χρόνο ή τα χρήματά σας.
Ωραία πλοίων, θα ήταν καλύτερα αν αποκλείονταν χάκερς.
Αυτό το παιχνίδι είναι καλό, π.χ. γραφικά, αλλά δεν απόλαυσα την εμπειρία μου επειδή τα πλοία χρειάζονται τόσο πολύ χρόνο για να αναβαθμιστούν και να στρίψουν ανεξάρτητα από το πόσο τα αναβαθμίζετε, εξακολουθούν να στρέφονται πολύ αργά επίσης η στόχευση είναι πολύ δύσκολη επειδή στοχεύετε μόνο με τη μία πλευρά του η οθόνη και όχι και οι δύο πλευρές με δύο δάχτυλα και οι τορπίλες του Εχθρού περνάνε από τον Πάγο.
Παλιά μου άρεσε αυτό το παιχνίδι και με βοήθησε με την ψυχική μου υγεία... Αλλά οι τιμές είναι πλέον γελοίες μετά την ολοκλήρωση του premium μου τον επόμενο μήνα και θα σταματήσω να παίζω... Ή θα σταματήσω να αγοράζω premium... Αυτό και έχω ξοδέψει πάνω από δύο χιλιάδες πλατίνα προσπαθώντας να αποκτήσω κανόνια πλοίων...... Κρίμα που αυτό το παιχνίδι κατέβηκε πολύ γρήγορα... Οι επισκευές χρειάζονται πολύ χρόνο στη θάλασσα... Θα ήταν ωραίο να έχω. Ελεύθερος κόσμος για περιπλάνηση σε διάφορες χώρες κ.λπ
Ουαου!!!!
Καλό, όταν δεν πετυχαίνεις χάκερς για αντιπάλους.. άνιση μάχη τότε.
Πως γίνεται να σε βυθίζουν αμέσως, κάτι δεν πάει καλά.Άσε που έρχονται συνέχεια τορπίλες από το πουθενά... Άμα δεν σου τύχει τέτοια θέματα είναι από τα καλύτερα!!!
Ξεκίνησε καλά, αλλά τελευταία ήταν πολύ άσχημα. Διορθώστε τον διακομιστή αντιστοίχισης ή αρχίστε να χάνετε παίκτες.
Κοιταξτε το παιχνιδι ειναι αριστο ομος γιατι μετα απο καθε μαχη με πεταει εξω;;;;;;;
Δεν νομίζω ότι το παιχνίδι είναι καθόλου για πολλούς παίκτες. Έχω παίξει 50 αγώνες και όλοι τότε είναι με την Α.Ι. Παίκτες. Επιπλέον, χρειάζεται ένας τρελός χρόνος για να αποκτήσετε καλύτερα πλοία. Το Rank 4 έχει τα πρώτα καλά πλοία στο παιχνίδι και έπρεπε να περάσω σχεδόν μισό μήνα για να φτάσω στο R 4 και δεν ανέφερα καν το κόστος. Τα καλύτερα πλοία είναι premium και τα αξιοπρεπή χρειάζονται σχεδόν 6 έως 8 μήνες για να τα φτάσουν αν δεν ξοδέψετε χρήματα. Κακή εμπειρία
Μην πιστεύετε το "Όχι διαφημίσεις εάν κάνετε μια αγορά" Total B.S. Ξοδέψατε 17 $ και έχετε ακόμα το ίδιο ποσό διαφήμισης με πριν. Είναι πολύ ενοχλητικό να χάνουμε χρόνο σε όλες τις διαφημίσεις. Κάθε βραβείο, χρυσός, κοντέινερ κ.λπ. απαιτεί να παρακολουθείτε μια διαφήμιση. Ξέρω ότι το κάνουν αυτό για να διπλασιάσουν. Θα πρέπει να το διορθώσουν ή να μας επιστρέψουν τα χρήματα. Το παιχνίδι είναι εντάξει. Αλλά όλες οι διαφημίσεις σπάνε το παιχνίδι.
Battle of Warships: Naval Blitz Akčné ssq
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ καλό, τα γραφικά είναι εξαιρετικά και γενικά είναι ένα καλό παιχνίδι. Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν ελαττώματα και περισσότερα περιθώρια βελτίωσης. Σας προτείνω να εφαρμόσετε τον πραγματικό οπλισμό σε κάθε πλοίο και να κάνετε κάθε όπλο διαθέσιμο για χρήση όχι μόνο αυτόματα αλλά και χειροκίνητα για να βελτιώσετε περαιτέρω την εμπειρία παιχνιδιού και στη συνέχεια να εφαρμόσετε πραγματικές ζημιές από εχθρικές επιθέσεις και να μειώσετε τα ακριβά πράγματα στον στόλο. Είναι ένα καλό παιχνίδι αλλά έχει και μειονεκτήματα.
Αυτό το παιχνίδι είναι καταπληκτικό. Τα γραφικά, οι ήχοι και τα χειριστήρια είναι στο σημείο και τι θα περιμένατε να είναι για αυτήν την εποχή. Οι χάρτες είναι επίσης υπέροχοι. Διαφέρετε δίκαια με ανταμοιβές, αν αποφασίσετε να παρακολουθήσετε "το μεγαλύτερο μέρος" μιας διαφήμισης 5 δευτερολέπτων. Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ προσομοιωτής πολεμικού πλοίου εκεί έξω ΠΕΡΙΟΔΟΣ!!! Ακόμα 5 αστέρια για μένα. Ένα πράγμα προγραμματιστές......... Μπορείτε να φτιάξετε περισσότερους χάρτες;
Το καλύτερο παιχνίδι ποτέ αν μπορείς να βάλεις σημαία άλλης χώρας (ελληνική)
Zombie Evolution: Idle Game Alkalmi elu
Απολαμβάνω πραγματικά αυτό το παιχνίδι, το απολαμβάνω. Αλλά για μένα δεν είναι αρκετά ισορροπημένο. Πιο έμπειροι παίκτες με καλύτερα πλοία (πανοπλίες, όπλα) ανταγωνίζονται νέους παίκτες. Όχι ότι ο ανταγωνισμός είναι κακός, αλλά τα όπλα μου είναι πολύ κατώτερα, καθιστώντας τα χτυπήματά μου άχρηστα ενάντια στα δικά τους. Όταν πηγαίνω κατά μέτωπο με έναν άλλο παίκτη, παίρνουν τρεις βολές και το πλοίο μου έχει σχεδόν ναυαγήσει. SOS στους φτωχούς μου ναυτικούς. Αντίθετα, πυροβολώ το ίδιο και δεν φαίνεται ούτε μια γρατσουνιά. Η κατάταξη στο παιχνίδι πρέπει να βελτιωθεί.
είναι διασκεδαστικό και έχει τη δυνατότητα να γίνει υπέροχο παιχνίδι, αλλά το πρόβλημα είναι η έλλειψη περιεχομένου σε αυτό το παιχνίδι, το παιχνίδι είναι καλό και ο έλεγχος επίσης, αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να κάνουν νέα: χάρτες, λειτουργία και γεγονότα. αλλά συνολικά αυτό το παιχνίδι είναι καλό, ελπίζω ότι θα πρέπει να ακούσουν τους ανθρώπους που παίζουν εκεί.
είναι ένα πολύ απογοητευτικό παιχνίδι, δεν μπορείτε καν να κάνετε μια εκδήλωση όπου μπορείτε να λάβετε ανταμοιβές, δεν μου αρέσει πια το παιχνίδι σας, στην αρχή διασκεδάζετε αλλά όσο περισσότερο παίζετε τόσο πιο βαρετό γίνεται, θα πρέπει να προσθέσετε εκδηλώσεις. μπορείτε να προσελκύσετε περισσότερους παίκτες για να παίξουν αυτό το παιχνίδι.
Καλό παιχνίδι, αλλά οι χάκερ το κάνουν ενοχλητικό. Είναι κυρίως υπέροχο και μπορείτε να διασκεδάσετε χωρίς να ξοδέψετε πολλά. Καλά γραφικά και εύκολη αναπαραγωγή και πλοήγηση. Τα αεροπλανοφόρα μπορεί να είναι δύσκολο να επιλυθούν, αλλά τα άλλα πλοία είναι αρκετά αυτονόητα. Μια πραγματικά ενοχλητική πτυχή είναι οι χάκερ που εξαπατούν και θα βυθίσουν το πλοίο σας σε λίγα δευτερόλεπτα. Για αυτό δεν φταίνε οι σχεδιαστές του παιχνιδιού, αλλά κάτι πρέπει να γίνει πολύ σύντομα για αυτό!
Λατρεύω το παιχνίδι και οι τιμές για τα πλοία είναι λίγο υψηλές, αλλά συνολικά μια εξαιρετική εμπειρία. Προερχόμενος από κάποιον που ξόδεψε περίπου 50 $ πραγματικά χρήματα. Το μόνο πραγματικό ζήτημα είναι ότι οι άνθρωποι τείνουν να χρησιμοποιούν τα σύνορα του τοίχου ως απάτη. Δεν είναι πρόβλημα, αλλά το πλοίο τους είναι μόνο κατά το ήμισυ εκτεθειμένο και δεν μπορείς να χτυπήσεις. Μια ενημερωμένη έκδοση κώδικα για το παιχνίδι ώστε οι χρήστες να μην μπορούν να χρησιμοποιήσουν το περίγραμμα. Ειδικά το Shimakaze αφού είναι τόσο μικρό πλοίο. Διορθώστε αυτό το πρόβλημα, ευχαριστώ.
Φανταστικό παιχνίδι
Δεν... πληρώνει για να παίξει. Πληρώνετε για τα πλοία που κάνουν μεγαλύτερη ζημιά. 2 πληρωμένα για πλοία μπορούν να πάρουν 4 ή περισσότερα δωρεάν. Λοιπόν.. οι πρόσθετες είναι χάλια και δεν υπάρχει τρόπος να απαλλαγείτε από αυτά παρά να πληρώσετε.. πολλά.
Είναι ένα πολύ καλά ισορροπημένο παιχνίδι. Δεν είναι πολύ δύσκολο να κερδίσετε νομίσματα και χρυσό εντός του παιχνιδιού. Παρέχει επίσης ένα ικανοποιητικό ποσό ανταμοιβών για την παρακολούθηση διαφημίσεων (κάτι που είναι υπέροχο). Γενικά το παιχνίδι είναι πολύ καλό. Το μόνο πρόβλημα είναι η φτωχή σημαία που μας αναγκάζει να εξοπλίσουμε τη σημαία άλλων χωρών από την επιθυμητή. Ισορροπήστε το και θα είμαστε έτοιμοι. Αυτή η εταιρεία θα πρέπει να φτιάξει ένα νέο παιχνίδι που θα αποτελείται από σύγχρονα πλοία. Θα είναι τέλεια.
Μισώ το παιχνίδι σου! Αγόρασα το shinano με πραγματικά χρήματα... Και δεν μπορώ να χτυπήσω ούτε ένα πλοίο με αυτό. Το αεροσκάφος μου... Είναι απλά τρελό! Χτυπάω στο εχθρικό πλοίο, αλλά ο εχθρός απομακρύνεται και... Καταλαβαίνετε σωστά την άποψή μου. Είναι απλά ηλίθιο αυτό που έκανες. ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟ! και θα ξαναπαίξω. Το θέμα μου είναι ότι το αεροσκάφος πρέπει να κλειδώσει τον στόχο για να τον χτυπήσει.
Αξίζει να το κατεβάσετε
Είναι πάρα πολύ ωραία δράση και δεν μιλάει καθόλου σε εμένα σας το προτείνω να το κατεβάσετε!!!!!
Πολύ κακό παιχνίδι. - Αθέμιτη αντιστοίχιση παικτών - Ο χάκερ/απατεώνας μπορεί να χρησιμοποιήσει πλοίο που δεν μπορεί να βλάψει ή πολύ γρήγορη (τρελή) ταχύτητα
Δεν μπορώ να συμμετάσχω στον λογαριασμό μου στο Google Play να το διορθώσω
Καλό παιχνίδι συνολικά. Προβλήματα συμπεριλαμβανομένου, δεν συνδέεται πάντα, επομένως η πρόοδος αποθηκεύεται τοπικά, έως ότου συνδεθείτε και στη συνέχεια ανεβάσει το επίπεδό σας. Αυτά μέχρι να φτάσω στο L51! Μετά τα έχασε όλα πίσω στο L45.. -15 χιλιάδες σε ράβδους χρυσού & 107 εκατομμύρια δολάρια! Όχι χαρούμενος Γιαν!! Αυτό είναι - απεγκατάσταση.
Μετά την ενημέρωση δεν είναι πολύ ωραίο.. διορθώστε τα γραφικά και τις σκιές στο πλοίο και αφαιρέστε τα σημεία ζημιάς όταν χτυπάτε ένα πλοίο
ΕΙΣΤΕ ΜΠΑΜΙΕΣ
Δεν μπορώ να το κατεβάσω. Γιατί
Το παιχνίδι Youre είναι τόσο διασκεδαστικό να παίζεις! όπου υπάρχει μια τρελή μάχη μεταξύ δύο ομάδων και βρέχει σφαίρες. αλλά έχω ένα πρόβλημα. δεδομένου ότι θα πάρω τον χρόνο μου για μάχη για να πάρω 100 πλατίνα για να πάρω κοντέινερ υψηλής ποιότητας. στην πραγματικότητα τα κοντέινερ υψηλής ποιότητας έχω μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσω επισκευή και ταχύτητα πλοίου, αλλά έχω μικρές πιθανότητες να αποκτήσω πλοία, χρήματα και πολλά άλλα που έχουν τα premium κοντέινερ, παρακαλώ να το διορθώσω.
4.125. Πραγματικά. 1. Χάνομαι στους χειμερινούς μίνι χάρτες, ίσως κάνω το εικονίδιο του σκάφους για τον παίκτη κίτρινο.(-0,250) 2. Νιώθω ότι η προσάραξη πρέπει να προκαλέσει κάποια ζημιά και με τα όρια, θα πρέπει να σου δώσει μια προειδοποίηση και μετά να σου ρουφήξει ζωή για όσο τρίβεις την άκρη. (0,250) το 3. μια πυξίδα στον μίνι χάρτη που δείχνει ακριβώς τον Βορρά τουλάχιστον και ένα απλό καντράν κατά την άποψή μας για να μας δείξει την κατεύθυνση και την αναφορά μας. (-0,375) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΑΣ.??
バトル・オブ・ウォーシップ アクション dcxa
Έλλειψη χαρτών και ανεπαρκές παιχνίδι τακτικής, είναι ο ίδιος χάρτης και οι παίκτες μόνο που αναβαθμίζονται είναι το πλοίο
Το να παίζεις διασκέδαση απαιτεί κάποια ικανότητα, ακολουθήστε έναν συμπαίκτη σας, διαφορετικά θα σας ενοχλήσουν. Το παιχνίδι καθυστερεί πολύ στο κύριο μενού, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και κατά τη διάρκεια των διαφημίσεων για να λάβει τις ανταμοιβές. Και δεν ανταποκρίνεται και σε κόβει. Επίσης μερικοί άνθρωποι βρήκαν ένα hack στο παιχνίδι και εκεί οι τορπίλες μπορούν να πάνε κάτω από τα νησιά..... SMH
Πως αλλάζουμε όνομα
Υπέροχο παιχνίδι και γραφικά. Οι χρόνοι διαφημίσεων έχουν παγώσει καθώς χρησιμοποιούνται για επιπλέον ανταμοιβές. Αυτό απαιτεί επανεκκίνηση, μερικές φορές πολλές. Η ζημιά σχεδόν σε κάθε παιχνίδι έχει επίσης σφάλματα. Μερικά πλοία κάνουν 3 βολές πριν υποστούν ζημιά. Αυτό θα παραμείνει για όλα τα πλοία κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, εάν το 1 έχει κάποιο σφάλμα. Έχω ξοδέψει χρήματα στο παιχνίδι και απολαμβάνω το δίκαιο παιχνίδι. Παρακαλούμε παρακολουθήστε αυτές τις αποτυχίες. Οι προγραμματιστές δεν έχουν απαντήσει ακόμη. 3η ανάρτηση με δυσλειτουργίες
Λοιπόν το παιχνίδι είναι απολύτως καλό. Το παιχνίδι τρέχει ομαλά, τα χειριστήρια είναι εύκολο να τα αποκτήσετε, το συνολικό παιχνίδι είναι εξαιρετικό, αλλά το μόνο πρόβλημα είναι ότι οι προγραμματιστές θα πρέπει να προσθέσουν ένα είδος clan, ώστε να μπορούμε να παίξουμε με τους φίλους μας να κάνουμε clan wars κ.λπ. Θα είναι πολύ καλύτερα αν αυτό συμβαίνει, θα το λατρέψουν όλοι. Ωστόσο, το παιχνίδι είναι καλό, οπότε δίνω σε αυτό το παιχνίδι 5 αστέρια. Ανυπομονώ για αυτό το παιχνίδι
Η προσθήκη των κελυφών HE απλώς χάλασε το παιχνίδι. Εάν προσθέσετε κοχύλια SAP και φτιάξετε μερικά πλήρως προσαρμόσιμα πλοία, με όπλα και πλοία που μπορούν να πουληθούν.
Battle of Warships: Naval Blitz Hərəkət lis
Καλό αλλά δύσκολο....
Αξιοπρεπές παιχνίδι. Το μόνο πράγμα που θα το έκανε καλύτερο θα ήταν να μπορείτε να παίξετε με φίλους. Επίσης, η ημερήσια ανταμοιβή δεν είναι διαθέσιμη μετά από 28 ημέρες; Τι συμβαίνει με αυτό? Οποιοδήποτε παιχνίδι έχω παίξει πάντα συνεχιζόταν τις τελευταίες 28 ημέρες. Το παιχνίδι είναι ακόμα διαθέσιμο, αλλά η ημερήσια ανταμοιβή είναι ανενεργή.